6947788877 Σέσκλο, Βόλος
hero image
 
   


Ιππικός Όμιλος - Μαθήματα Ιππασίας - Θεραπευτική Ιππασία - Σταβλισμός Αλόγων - Βόλτα με Άλογα | Σέσκλο Βόλος Μαγνησία


Το Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου δημιουργήθηκε το 2014 λόγω της αγάπης μας για το άλογο, με σκοπό να διατηρήσουμε, να αναδείξουμε και να διδάξουμε τα ιππικά αθλήματα μέσω της ενασχόλησης με τα άλογα, καταφέρνοντας να γίνει Νο1 σε αθλητική δραστηριότητα, όπου εκτός όλων των άλλων, ασχολούμαστε και με την θεραπευτική ιππασία που την παρακολουθούν με τη μέθοδο Hi.K.E.R. παιδιά, αλλά κι ενήλικες από όλη τη Θεσσαλία.

Το Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου βρίσκεται εντός καταπράσινης έκτασης, απέχοντας 10 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου, διαθέτει ανοιχτό στίβο και ανοίγει τις πόρτες του σε όσους θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με τα άλογα, αλλά και σε όσους επιθυμούν μια δυναμική πορεία στον χώρο της αθλητικής ιππασίας.

Από την ίδρυσή μας και μέχρι σήμερα, χάρη στη συστηματική μας προσπάθεια αλλά και την υψηλή μας κατάρτιση, είχαμε σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις καταφέρνοντας με αυτό το τρόπο να κάνουμε το Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου τον σημαντικότερο όμιλο ιππασίας στην περιοχή της Θεσσαλίας.

 
 
 
 
 
 
ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ιππικός Όμιλος - Μαθήματα Ιππασίας - Θεραπευτική Ιππασία - Σταβλισμός Αλόγων - Βόλτα με Άλογα | Σέσκλο Βόλος Μαγνησία


Η υπεύθυνη του ομίλου και προπονήτρια ιππασίας κ. Μαρία Σπυροπούλου, σπούδασε στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Λάρισας και είναι πιστοποιημένη προπονήτρια από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ασχολείται με το άθλημα από την ηλικία των δέκα χρονών κι από τότε έχει πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της.
 
 
 
Το άλογο μας δίνει ερεθίσματα έντονα
αρκεί να κατανοήσουμε τις ανάγκες του
και να σεβαστούμε τη φύση του!
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!


Σας περιμένουμε όλους στο χώρο μας, να γνωριστούμε και να έρθετε σε επαφή με τα άλογα και τη φύση
ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία και με μεγάλη μας χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε!